Cautare

1478 de rezultate pentru "daniliuc tudor tudora" (4.48 secunde)
Cristian Tudor Popescu:
Vadim Tudor nu mai e sanatos la cap Un nou circ se deschide pe centura politicii romanesti. ... Vadim Tudor nu mai e sanatos la cap, e bolnav si de oameni bolnavi nu te iei", a declarat pentru Realitatea.net, Gigi Becali.
Nici Ceausescu n-a fost in stare sa tina un asemenea discurs" Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a apreciat ca discursul de azi, din Parlament, al presedintelui Basescu a fost "un delir grandomaniacal", in care seful statului a vorbit despre orice, mai putin de "cresterea viermilor de matase".
Parea un politist care se rasteste la o cutie de conserve Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a descris plastic discursul presedintelui Traian Basescu pe marginea celor petrecute, marti, in Parlamentul Romaniei.
Raspunsul dur al lui CTP dupa ce Traian Basescu l-a acuzat ca ii aplauda pe mineri Traian Basescu si Cristian Tudor Popescu au avut astazi un schimb dur de replici cu doar cateva zile inainte de referendum.
Raspunsul dur al lui CTP dupa ce Traian Basescu l-a acuzat ca ii aplauda pe mineri Traian Basescu si Cristian Tudor Popescu au avut astazi un schimb dur de replici cu doar cateva zile inainte de referendum.
Basescu pleaca inainte de 2014 daca primeste imunitate pe viata Jurnalistul Radu Tudor a anuntat ca dupa plecarea lui Traian Basescu de la Cotroceni, romanii vor afla culisele negocierilor dintre coalitia aflata la guvernare si presedintele statului.
Adi Despot, Tudor Chirila, Moise Guran, Lucian Mandruta, Laura Stefan, Andi Moisescu, Vlad Craioveanu, Erwin Albu, Marian Munteanu, politistul Godina, Alin Dinca, Vlad Petreanu, Nicusor Dan, Florin Chilian intr-un articol de astazi dimineata (n.a.
"Tuica si rachiurile de fructe destinate pentru consumul propriu in gospodariile individuale, in limita unei cantitati echivalente cu cel mult 50 de litri de produs pentru fiecare gospodarie pe an, cu concentratie etilica de 100% in volum, se accizeaza prin aplicarea unei cote de 50% din cota standard a accizei aplicate alcoolului etilic", a declarat Tudor Dumitru Mitita, seful serviciului Autorizatii din cadrul Directiei Generale a Finantelor Publice Dolj.
Cristian Tudor Popescu", pe care il puteti citi in continuare.
'Necazurile vin avalansa pentru liderul PRM, Vadim Tudor:
Antenistii Mircea Badea, Radu Tudor si Victor Ciutacu il desfiinteaza pe Victor Ponta Timpii de Antena ai lui Victor Ponta au expirat. Si analistul Radu Tudor il ataca pe Ponta, insinuand ca acesta ar fi securist acoperit in politica.
Primul telefon l-am dat lui Cristian Tudor Popescu, care nu a raspuns. ... In fine, Nae Militaru a reusit sa dea de Tudor Popescu, asa ca ne-am vazut cu totii la redactie, de unde am plecat spre Ploiesti.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a avut parte, acum ceva timp, de un moment impresionant, care i-a ramas bine intiparit in memorie si de care isi aduce aminte cu emotii.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, Iuliana Tudor, va fi prezenta la acest sfarsit de saptamana, mai precis vineri si sambata, la Targoviste, acolo unde va prezenta Festivalul National de Interpretare Ion Dolanescu.
Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", care revine cu un nou sezon, din 10 octombrie, la TVR, a avut parte de mari emotii pe 12 septembrie.
Iuliana Tudor, gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR1, care revine din 10 octombrie cu un nou sezon, in fiecare zi de joi, a fost invitata lui Teo, ieri, la Kanal D.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a lasat platoul Televiziunii Romane, pentru a cauta cei mai frumosi baieti din Bucovina. ... Iuliana Tudor si-a facut bagajele si a lasat aglomeratia Capitalei pentru a cauta flacai frumosi si harnici in Bucovina.
In spectacolul "Coada", care va avea premiera pe 29 aprilie, la Studio Space (Gradina Icoanei), de la Teatrul Bulandra, solistul trupei Vama, Tudor Chirila, interpreteaza un personaj "indragostit iremediabil de Mozart".
Maia Gabriela Tudor are 9 ani si ii place pictura. ... E pasionata de pictura inca de cand era la gradinita, iar talentul sau artistic il mosteneste de la fratele sau, Eduard Constantinescu, balerin profesionist, si de la mama sa, Adriana Tudor, care a studiat vioara.
google-analytics.com